Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

                                 ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ 2018

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου   Αποστράτων  Πυροσβεστικού  Σώματος  Πελοποννήσου  Δυτικής  Στερεάς   & Ιονίων  Νήσων  με έδρα την Πάτρα, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο <<ΑΣΤΗΡ>>    την Δευτέρα  22   Ιανουαρίου  2018.
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου ευλόγησαν εκπροσωπώντας  τον Μητροπολίτη  Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο,  ο πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Κων/νος Θεοδωρόπουλος  και ο Αιδεσιμολογιότατος πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωάννης Μπαρούσης  
Στο σύντομο χαιρετισμό του  ο πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Λύρας  τόνισε για  την αναγκαιότητα της επικοινωνίας και μαζικότητας των μελών του συλλόγου  αναφέρθηκε στις προγραμματισμένες δράσεις του Συλλόγου για το έτος 2018 και ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά και καλή χρονιά.
Την παραπάνω εκδήλωση λάμπρυνε με την παρουσία του ο Πολιτιστικός  και Περιβαλλοντικός  Σύλλογος  Αγίου Βασιλείου Ρίου Πατρών με το χορευτικό τμήμα    
 Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Περ/κός Διοικητής  Π.Υ. Δυτ. Ελλάδας Αρχιπύραρχος κ. Κωνσταντίνος Κυριακόπουλος ο Διοικητής Π.Υ. Πατρών και Ν Αχαΐας  Πύραρχος  κ. Νικόλαος  Ρουμελιώτης ο Πρόεδρος της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος  Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας  κ. Βασίλης Φερτάκης  ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας  Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας κ Ευάγγελος Χρυστακόπουλος  ο Ειδικός Γενικός Γραμματέας και Νομικός Σύμβουλος της ΠΟΑΣΑ κ. Νικήτας  Καλογιαννάκης   ο πρόεδρος των αποστράτων Ελληνικής Αστυνομίας  και πρώην Χωροφυλακής Πατρών και Β΄ Αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΑ  κ. Κων/νος Βοργιάς   ο πρόεδρος αποστράτων αστυνομικών Κορίνθου κ. Βασίλειος Παλιακάσης   Η αντιπρόεδρος αποστράτων Αστυνομίας Πόλεων Πατρών κ. Ευσταθία Γιαννιά  ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Στρατού Ξηράς κ. Κων/νος Νάκος    ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Πολεμικής Αεροπορίας κ. Βασίλειος Χρόνης   ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Πολεμικού Ναυτικού κ. Δημήτριος Μποϊλές και ο επίτιμος Υπαρχηγός Π.Σ. κ. Διαμαντής Κανελλόπουλος.


Δείτε τις φωτογραφίες





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου